Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Muzică

PLOIEȘTI: INTRAREA LIBERĂ LA RECITALUL SOFIEI VICOVEANCA, în cadrul Festivalului „E VREMEA COLINDELOR"

Muzică

afis colinde 2014Casa de Cultură „I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 13-14 decembrie 2014, cea de-a IX-a ediţie a Festivalului „E vremea colindelor", care se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti.

 

Crivăț, BUCOVINA: „Ar fi fantastic dacă reușim să arătăm din nou României că din Iași, din Moldova, poate ieși muzică foarte, foarte bună”

Muzică

BUCOVINA IN PLOIESTITrupă de viking metal/folk metal din Iași, fondată în anul 2000, BUCOVINA a reunit, săptămâna trecută, la Club RED ALERT, peste 100 de ploieșteni dornici de un concert rock de calitate. Crivăț și Mishu ne-au povestit despre activitatea formației din acest an și ne-au dezvăluit câteva dintre proictele pentru 2015.

   

CLUB RED ALERT – EMERIC IMRE: „Lângă un foc de tabără nu se poate face playback”

Muzică

emeric imre si titus constantinEmeric Imre este un nume care adună public indiferent de scena pe care s-ar afla. Iar când alături de el se mai află și Titus Constantin, seara devine de neuitat, atât pentru pasionații de folk, cât și pentru artiști. Asta s-a întâmplat și la CLUB RED ALERT, săptămâna trecută, iar după concert, Emeric Imre a aceptat să ne spună impresia despre publicul ploieștean, dar și să ne dezvăluie planurile sale de viitor.

   

CONCERTUL PHOENIX ESTE AMÂNAT!

Muzică

afis phoenix 14 novDin motive obiective, formația Phoenix a decis amânarea concertului din Ploiești, concert ce trebuia susținut la data de 14 noiembrie la Casa de Cultura Sindicatelor.

   

LENA (Infected Rain): „Mie personal, nu-mi place să dau o definiție stilului nostru muzical!”

Muzică

afis infected rainINFECTED RAIN:
Lena - voce
Vova - bass
Seriy – chitară
Vidick - chitară
Eugene – tobe

   

Page 2 of 33