Friday, March 29, 2024
   
Text Size

Muzică

Amintiri despre DORIN TEODORESCU

Muzică

Dorin teodorescu„Dorin Teodorescu (n. 1943 – d. 1999) a fost un tenor român născut în Timişoara. A fost profesor de canto al Universităţii de Muzică din Bucureşti şi director al Teatrului de Operetă din Bucureşti". Atât şi nimic mai mult scrie wikipedia despre MAESTRUL DORIN TEODORESCU. Cel care părea predestinat a-i urma „prinţului dintâi" al Operetei, maestrul Ion Dacian.

 

Tinerii artişti ploieşteni, din nou, pe scena Filarmonicii

Muzică

liceeni filarmonicaLiceul de Artă „Carmen Sylva" invită ploieştenii la o seară dedicată muzicii şi artei plastice. La Filarmonica „Paul Constantinescu" din municipiu, tinerii îşi vor demonstra măiestria în faţa publicului.

   

Maraton de operetă la Ploieşti: Trei reprezentaţii ale Teatrului Naţional „Ion Dacian”

Muzică

opereta ion dacian ploiestiTeatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian" susţine marţi, 19 martie, pe scena Teatrului „Toma Caragiu" din Ploieşti, două spectacole din repertoriul stagiunii 2012-2013.

Primul dintre aceste spectacole este opereta pentru copii „Cocoşelul neascultător". Reprezentaţia este programată de la ora 09.00 şi de la ora 11.00, pe scena teatrului ploieştean.
Cea de-a treia întâlnirea cu publicul va avea loc seara, de la ora 19.00, pentru spectacolul colaj de şansonete „Paris, Mon Amour".

   

Concursul Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan de la Sibiu, afiliat la World Ballet Competition USA. Numai 8 zile până la marea competiţie

Muzică

DANSCea de-a şasea ediţie a Concursului Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan va avea loc la Sibiu, în perioada 21-24 martie. Succesul ediţiilor anterioare a avut ca rezultat, în anul 2012, afilierea acestui eveniment sibian la cea mai mare competiţie de dans din lume World Ballet Competition USA.

   

Daniel Făt vă dă întâlnire la "Hernalser Presshaus"

Muzică

Joi, 14 martie artistul român Daniel Făt va susţine un spectacol la Ambasada Română din Viena. Cu farmecul său deosebit, sperăm să îi cucerească pe germani. 

Vineri, 15 martie, veţi avea bucuria să îl întâlniţi la Restaurantul "Hernalser Presshaus" din Viena. Dacă sunteţi prin zonă, mereţi să îl vedeţi. "Vă aşteptăm pe toţi românii iubitori de cultură, la eveniment!" - spune Daniel pe Facebook. Aştepăm fotografii!

16899 4831195212716 1167357360 n

 

   

Page 2 of 22