Tuesday, April 16, 2024
   
Text Size

Muzică

Parisul vine la Sibiu cu Teatrul Naţional de Operetă

Muzică

paris-mon-amour-la-teatrul-national-de-opereta-ion-dacianTeatrul Naţional „Radu Stanca" Sibiu oferă vineri, 2 noiembrie şi sâmbătă, 3 noiembrie, de la orele 19:00, un eveniment muzical: spectacolul „Paris mon amour", o realizare de excepţie a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian".

 

A ales România şi a ales muzica

Muzică

D2Dick Perdok, un olandez în România. „The Dutchman" s-a stabilit în urmă cu ceva vreme în Cluj-Napoca. Este un om plin de viaţă, cu sufletul încărcat de muzică.
Deşi, iniţial era cunoscut în ţara natală şi, mai apoi, în România, ca om de afaceri, cu timpul, hobby-ul dedicat muzicii l-a acaparat de tot, transformându-se în profesie. Şi nu oricum! Planul său, dacă va scoate bani din asta, este să facă donaţii caselor de copii.
După două refuzuri de a pleca la insistenţele Sony Music USA, el să hotărât să rămână în România unde are şi o mică afacere de câţiva ani, în comuna. Apahida, la 10 kilometri de Cluj.
Până acum, Perdok a înregistrat două albume cu piese ale unora dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai tuturor timpurilor şi care îi sunt muză artistului, precum Elvis Presley, Frank Sinatra, Demis Roussos, Neil Diamond, Tom Jones, dar şi ale unui cântăreţ de origine olandeză - Rene Froger, pe care intenţionează să le vândă, iar banii îi va dona fundaţiei „Clujul are Suflet".
Iată câteva dintre confesiunile lui Dick Perdock, pentru cititorii noştri:

   

Violonistul Alexandru Tomescu cântă în cinstea Regelui Mihai

Muzică

alexandru-tomescuiolonistul Alexandru Tomescu va fi invitat la cea de-a cincea ediţie a Concertului Regal caritabil în beneficiul programului Tinere Talente, care va fi organizat de Fundaţia Principesa Margareta pe 25 octombrie. Eveimentul va debuta la orele 18.00, la Ateneul Român din Capitală.

   

Premieră în România - Concert terapeutic cu gonguri şi boluri tibetane

Muzică

concert gonguri boluri tibetaneVineri, 19 octombrie, la Şcoala Dimitrie Sturza din Iaşi, sâmbătă, 20 octombrie,şi duminică 21 octombrie, la Sala de festivităţi a Şcolii generale nr. 64 Ferdinand I din Bucureşti, vor avea loc primele audiţii de gonguri şi boluri tiberatene din România. Astfel de concerte nu au mai fost realizate niciodată în ţara noastră, protagonişti fiind doi maeştri ai gongului din Italia.

   

RIP BB Cunningham Jr.

Muzică

BBCunningjamÎncă o stea a rockului apune: basistul legendarului Jerry Lee Lewis a fost ucis în acest week-end. Aşa cum transmit site-urile de profil, tragedia a avut loc într-un complex de apartamente din Memphis. BB Cunningham Jr., un veteran al muzicii considerat deja o legendă a genului, a fost ucis împreună cu un tânăr. Artistul, în vârstă de 70 de ani lucra om de pază, undeva în apropierea locului crimei.

   

Page 9 of 22