Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

Jazz în dar de Dragobete la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești

Muzică

irina sarbu jazzSărbătoarea tradițională românească a iubirii, Dragobetele, va fi celebrată la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploiești luni, 24 februarie, la ora 18.30, printr-o sesiune de jazz dedicată îndrăgostiților.

 

Realizatoarea TV Marioara Murărescu a murit, la 66 de ani

Muzică

marioara murarescuRealizatoarea de televiziune Marioara Murărescu a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani. Realizatoarea de televiziune era bolnavă de multă vreme.

   

SPECTACOL: Cosmin Faur aduce CRĂCIUNUL ÎN…ŢARA MUZICII, la Casa Corpului Didactic

Muzică

craciun in tara muziciiViolonistul ploieştean Cosmin Faur pregăteşte un spectacol inedit pentru Sărbătorile de iarnă. Alături de elevi şi profesori ai Liceului de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti, artistul organizează, la Casa Corpului Didactic, concertul „Crăciun în... ţara muzicii".

   

CEZAR OUATU: Mesaj emoţionant în memoria tatălui său

Muzică

cezar ouatu 2Contratenorul Cezar Ouatu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant, în memoria tatălui său, Florin Ouatu, prim-flautist al Filarmonicii „Paul Constantinescu" din Ploieşti.

   

CONCERT EXCEPŢIONAL LA PLOIEŞTI: Maestrul TUDOR GHEORGHE a dedicat seara iubirii. GALERIE FOTO

Muzică

scena casei de cultura a sindicatelor ploiestiCasa de Cultură a Sindicatelor a fost, ca de obicei, gazda spectacolului susţinut în Ploieşti, luni, de rapsodul Tudor Gheorghe, aşa cum însuşi artistul se intitulează. Maestrul a vorbit publicului despre importanţa păstrării sensibilităţii interioare de către generaţia de tineri care se află, acum, în plină dezvoltare, dar şi despre poeţi care au fost desconsideraţi, dar ale căror versuri sunt de o profunzime extraordinară: Mircea Micu şi Grigore Vieru.

   

Page 7 of 33