Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

PHOENIX revine la PLOIEȘTI pe 14 NOIEMBRIE, pentru susținerea SPITALULUI DE PEDIATRIE

Muzică

afis phoenix 14 nov

Pe 14 noiembrie, Phoenix concertează din nou, la Ploiești, de data aceasta la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, pentru susținerea noului Spitalul de Pediatrie. Cu ocazia evenimentului, trupa va lansa și cel mai recent album, intitulat „VINO, ȚEPEȘ!".

 

BLACK METAL DEPRESIV: KISTVAEN în premieră la CLUB RED ALERT Ploiești!

Muzică

Kistvaen Ploiesti micLuni, 6 octombrie, KISTVAEN (București), HTETHTHEMETH (Brașov), FALSE REALITY (Brașov) și TANIN (București) vor urca pe scenaCLUBULUI RED ALERT PLOIEȘTI.

   

CLUB RED ALERT PLOIEȘTI: THE AMSTERDAMS - vineri, LIVE!

Muzică

afis amsterdamsThe Amsterdams este o trupă de post punk/indie/power pop din București, înființată în anul 2005. Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Hațegan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitară, backing vocals), Augustin Nicolae (bass, backing vocals) și Andrei Ungureanu (chitară). Îi veți vedea VINERI, 3 octombrie, pe scena clubului RED ALERT din Ploiești!

   

FESTIVALUL CASTANILOR „In memoriam Gabi Dobre”, ediția a XV-a: LISTA CONCURENȚILOR CARE VOR URCA PE SCENĂ

Muzică

AFIS OFICIAL FEST CASTANILORFestivalul este organizat de către Casa de Cultură „I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti, în perioada 10-11 octombrie 2014, la sediul Teatrului „Toma Caragiu". Vineri, 10 octombrie, va avea loc consursul, iar sâmbătă, 11 octombrie se va desfășura Gala Laureaţilor. VEZI LISTA ARTIȘTILOR CARE VOR PARTICIPA LA CONCURS ANUL ACESTA. 

   

CLUB RED ALERT PLOIEȘTI: CE NE AȘTEAPTĂ LA SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ?

Muzică

sigla mare red alertDe joi până miercuri, la CLUB RED ALERT PLOIEȘTI, nu există pauză de muzică bună. Live sau party cu DJ, scena este deschisă, iar evenimentele sunt stabilite pentru aproape două luni. La ce să ne așteptăm de la Văru în următoarele zile?

   

Page 3 of 33