Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

FESTIVALUL CASTANILOR - In memoriam Gabi Dobre: CÂȚI CONCURENȚI VOR URCA PE SCENĂ ANUL ACESTA ȘI CÂT COSTĂ BILETELE

Muzică

AFIS OFICIAL FEST CASTANILORÎn urma preselecțiilor pentru „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre", CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK, EDIȚIA a XV–a, PLOIEȘTI 2014, au fost selectați 17 participanți (soliști și grupuri).

 

CASA DE CULTURĂ „I. L. CARAGIALE” PLOIEȘTI: CÂȘTIGATORII Concursului Naţional de Folclor „Cununa de cântec românesc"

Muzică

concurs festival cununa de cantec romanescCasa de Cultură „I.L.Caragiale" a Municipiului Ploieşti a organizat prima ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Folclor „Cununa de cântec românesc", care s-a desfăşurat în dată de 20 septembrie 2014, în premieră pentru oraşul Ploieşti, la Filarmonica „Paul Constantinescu" Ploieşti.

   

CLUB RED ALERT PLOIEȘTI: CONCERT MARY'S FLOWER SUPERHEAD - JOI, 4 SEPTEMBRIE. INTRAREA LIBERĂ!

Muzică

afis marys flower superheadREÎNCEP CONCERTELE LA CLUB RED ALERT! Joi, 4 septembrie, grecii de la MARY'S FLOWER SUPERHEAD ajung în Ploiești și promit un show de zile mari, la care publicul are acces gratuit. 

   

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: VUOLLA (Finlanda) și EMPTY DREAMS (Reghin) la SIBIU

Muzică

Afis Vuolla SibiuÎmbinând elemente de melancholic postrock cu death melodic și un iz subtil de progressive, toate inspirate de atmosfera depresivă tipic finlandeză, Vuolla aduce la Sibiu cele mai întunecate sentimente, transpuse într-un concert în egală măsură depresiv, încețoșat și cenușiu.

   

METAL UNDER MOONLIGHT: Finlandezii de la VUOLLA, în premieră în România!

Muzică

afis bun Vuolla Bucuresti - MICLuni 8 septembrie 2014, continuă seria concertelor Metal Under Moonlight! La cea de-a 39-a ediție, care va avea loc în clubul La Pirați din Capitală, îi veți întâlni pe finlandezii de la VUOLLA, pentru prima dată pe o scenă din România, iar în deschidere va fi spectacol Apotheoses.

   

Page 4 of 33