Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Muzică

UNIVERCITY FESTIVAL: Tradiţii, dramaturgie şi multă voie bună la UPG PLOIEŞTI

Muzică

calusariiStudenţii Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti au început Festivalul UniverCity, dedicat împlinirii a 65 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ, dar şi a 45 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură a Studenţilor.

 

FESTIVALUL CASTANILOR - IN MEMORIAM GABI DOBRE 2013: CÂŞTIGĂTORII concursului naţional de interpretare a muzicii folk de la PLOIEŞTI

Muzică

proiect tivodarÎn această toamnă, „Festivalul Castanilor – in memoriam Gabi Dobre" a avut concurenţi valoroşi, care au demonstrat mai mult decât în anii trecuţi. Solişti noi, trupe noi, componenţe noi, toate au avut scopul de a ridica ştacheta la concursul de muzică folk din Ploieşti, iar acest lucru s-a reflectat din plin în calitatea festivalului. Iată CÂŞTIGĂTORII.

   

FESTIVALUL CASTANILOR – IN MEMORIAM GABI DOBRE: Folkul evoluează pe scena teatrului ploieştean. GALERIE FOTO

Muzică

adrian ivanitchiDe la an la an, pe scena Teatrului din Ploieşti urcă interpreţi tot mai valoroşi. Anul acesta nu a făcut excepţie. Deşi numele unora dintre ei sunt cunoscute din ediţiile anterioare, componenţele formaţiilor s-au schimbat, au venit şi artişti noi, aducând un plus de complexitate, originalitate, dar mai ales calitate a melodiilor. GALERIE FOTO.

   

FESTIVALUL CASTANILOR – IN MEMORIAM GABI DOBRE: Şase solişti şi 12 trupe concurează pentru trofeul de la Ploieşti

Muzică

Afis-festivalul-castanilorConcursul Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre" va începe la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti, în această seară. Iată PROGRAMUL COMPLET şi SURPRIZELE EVENIMENTULUI.

   

MUZEUL DE ARTĂ PRAHOVA: Concert de FLAMENCO TRADIŢIONAL. GALERIE FOTO

Muzică

FLAMENCOMuzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus" a găzduit, marţi seara, un eveniment inedit: doi artişti din Canada au susţinut un concert de FLAMENCO TRADIŢIONAL, dedicat colaboratorilor apropiaţi ai muzeului.

   

Page 8 of 33