Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Literatură

INAUGURARE: Librarium Sun Plaza - Vino să vezi ceva diferit!

Literatură

afis-lansareGrupul Librarium lansează un nou concept de librărie, diferit de tot ce a însemnat până acum pentru tine acest magazin. Vineri, 6 decembrie 2013, de la ora 18.00, Grupul Librarium inaugurează LIBRARIUM SUN PLAZA.

 

Editura Singur la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus 2013: Lansări, întâlniri cu scriitori şi multe surprize

Literatură

Ed SingurTârgul Internaţional de carte GAUDEAMUS 2013 a atras mii de vizitatori, iar sute dintre ei au trecut pragul Editurii Singur care a venit din Tâgovişte la cel mai mare eveniment din ţară, dedicat literaturii. Prezenţi cu o generoasă ofertă de volume, reprezentanţii editurii au atras atenţia publicului cu numeroase lansări de carte şi evenimente atractive.

   

TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS: Dublă lansare de carte din Ploieşti, sub semnătura scriitoarei CAMELIA IULIANA RADU

Literatură

carti eveniment gaudeamusPloieştiul nu va lipsi de la Târgul Internaţional de carte Gaudeanus, din acest an. Scriitoarea Camelia Iuliana Radu îşi va lansa, duminică, două volume la cel mai mare eveniment al editurilor din întreaga ţară.

   

GAUDEAMUS: Peste 400 de edituri participă la târgul de carte din Bucureşti

Literatură

targ carte gaudeamusMiercuri, începe târgul de carte Gaudeamus. Peste 400 de edituri din toată ţara vor veni cu oferte tentante de carte, iar fanii se pot întâlni cu autorii momentului. Târgul Gaudeamus a fost iniţiat acum două decenii de Radio România şi a adus de-a lungul timpului peste 120.000 de vizitatori anual.

   

Ploieştiul intră în ZODIA POEZIEI

Literatură

afis zodia poezieiSâmbătă, poarta spre ZODIA POEZIEI va fi deschisă, la Ploieşti, de către poeţii Marian Dragomir şi Călin Derzelea care vă invită la un eveniment dedicat versurilor.

   

Page 6 of 38