Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Literatură

Câştigă o carte cu Nemira şi NewsUP! Astăzi, primul volum din trilogia RĂZBOIUL ELITELOR

Literatură

carte nemira exploratorii soareluiEditura Nemira îţi aduce, în această săptămână, primul volum din trilogia „Războiul elitelor". INTRĂ PE NEWS UP! şi vezi cum poţi câştiga această carte! VEZI DETALII MAI JOS.

 

EDUCAŢIE: Uniunea Scriitorilor din România îi va ajuta pe elevi să înţeleagă operele literare

Literatură

uniunea scriitorilor din romania mediumElevii ar putea beneficia de prezenţa unor scriitori celebri la orele de Limba şi literatura română. Este soluţia găsită de către ministrul Educaţiei pentru a încuraja lectura în rândul elevilor. În acest context, au avut loc, deja, primele discuţii cu reprezentanţii Uniunii Scriitorilor din România.

   

NEWS UP: Câştigă „Mansfield Park”, romanul de dragoste pe care merită să-l citeşti!

Literatură

mansfield-parkRochiile din romanele scriitoarei Jane Austen, cinele fine şi serile petrecute la balurile de societate pot reprezenta pentru fiecare cititor o idee irezistibilă.

VEZI CUM POŢI OBŢINE CARTEA!

 

   

RIDENDO DICERE VERUM: Muzeul Memorial „Cezar Petrescu” din Buşteni se pregăteşte pentru SALONUL DE UMOR

Literatură

Salon Umor BusteniTuriştii care se vor afla vineri seara în staţiunea Buşteni au ocazia să participe la un eveniment dedicat râsului. Cea de-a XVIII-ea ediţie a SALONULUI DE UMOR „Ridendo dicere verum" se va desfăşura la finalul săptămânii viitoare, în zilele de 2 şi 3 august, la Muzeul Memorial „Cezar Petrescu" din localitate, din cadrul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

   

CARTE DE EXCEPŢIE: Italienii ne ajută să nu ne uităm valorile

Literatură

cartileRecent, la Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga" din Ploieşti, Cezarina Dima şi soţul ei au prezentat, în premieră pentru România, două volume dintre care cel puţin unul ar trebui citit de fiecare român. Este vorba despre „România ilustrată. Amintiri de călătorie" de Bruto Amante, retipărită, şi Actele Conferinţei Naţionale de studii despre „Errico şi Bruto Amante şi Renaşterea italiană şi românească".

   

Page 8 of 38