Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Literatură

Lansare de carte la Biblioteca Iorga din Ploiești: „ISTORIA RĂZBOIULUI PENTRU ÎNTREGIREA ROMÂNIEI”

Literatură

carte kiritescu biblioteca ploiestiLuni, 4 august, la ora 14.30, la Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga" din Ploiești va avea loc lansarea volumului „ISTORIA RĂZBOIULUI PENTRU ÎNTREGIREA ROMÂNIEI", autor Constantin Kirițescu. Cartea reprezintă o ediție anastatică după originalul ediției a II-a tiparită în 1923.

 

CAMELIA IULIANA RADU: „Literatura contemporană este necunoscută sau prea puțin cunoscută”

Literatură

camelia iuliana raduScriitoarea ploieșteană Camelia Iuliana Radu a aflat, de la tinerii cititori, câteva preferințe asupra literaturii contemporane, printr-o mică investigație „făcută personal, fără pretenții de statistică oficială”, așa cum ea însăși o caracterizează.

   

Alex Ştefănescu, dublă lansare la Bookfest 2014

Literatură

alex stefanescu la MNLR 2014„Texte care n-au folosit la nimic" şi „Un scriitor, doi scriitori" sunt cele două volume pe care cunoscutul critic literar Alex Ștefănescu le va lansa la Bookfest 2014.

   

BOOKFEST 2014: Polonia, ţara cu patru premii Nobel pentru literatură, oaspete de onoare al evenimentului

Literatură

Afis  Polonia tara invitata la Bookfest 2014Cea de-a IX-a ediție a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2014, organizat de Asociația Editorilor din România, se va desfășura la Romexpo, în perioada 28 mai-1 iunie 2014. Anul acesta, Polonia este oaspetele de onoare al festivalului, care va fi reprezentată de către Institutul Polonez din București.

   

GABRIEL GARCIA MARQUEZ, internat de urgență

Literatură

Gabriel Garcia MarquezScriitorul de origine columbiană GABRIEL GARCIA MARQUEZ, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, a fost internat joi într-un spital din Mexic, pentru o afecţiune nedeclarată publicului.

   

Page 3 of 38