Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Bagă-ţi minţile-n cap!

Prahova pe Broadway: Festivalul Ziua României din New York

Cu traista-n băţ

festival romania broadwayCea de a XVI-a ediție a Festivalului Ziua României pe Broadway va fi dedicată în întregime județului Prahova, una dintre regiunile cele mai prolifice și extraordinar de frumoase ale țării, se arată pe site-ul evenimentului.

 

Proiectul Educațional „Aproape de Caragiale”: Invitație la o acțiune simultană în toate școlile prahovene

Literatură

CaragialeCasa de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploiești organizează, vineri, 30 ianuarie 2015, Proiectul Educațional „Aproape de Caragiale", la împlinirea a 163 de ani de la naşterea marelui clasic.

   

CENTRUL DRAMATIC MYTHOS PLOIEȘTI: Seară de poezie și film

Teatru Film

umilinta afis film catalin apostolLuni, 2 februarie, începând cu ora 17.00, la Centrul dramatic "Mythos" Ploiești, cu sediul în Palatul Culturii, are loc un eveniment cultural deosebit: o seară de poezie, urmată de prezentarea unuia dintre cele mai apreciate filme românești.

   

COLEGIUL DE ARTĂ „CARMEN SYLVA” PLOIEȘTI: Cursuri gratuite de inițiere pentru clasa pregătitoare

Nu Rata!

afis mare liceu arta pregatitoareO nouă generație de elevi se pregătește să fie admisă la Colegiul de Artă din Ploiești. Și pentru anul școlar 2015-2016, liceul va avea clase pregătitoare, iar pentru completarea acestora, cei mici sunt pregătiți pentru a face față testelor vocaționale.

   

EUROVISION 2015. Artiştii selectați pentru finala din România

Muzică

Eurovision-Song-Contest-2015Juriul Eurovision 2015 România a anunţat joi cine sunt finaliştii care vor participa la faza națională a concursului, care se ve desfășura pe 8 martie, la Craiova.

   

Page 10 of 348