Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Bagă-ţi minţile-n cap!

Ambasador al artei in Ploiesti: Iarina Livia Slobozeanu

Arte vizuale

iarina 1

Cand talentul este incurajat, el devine arta
La 12 ani, Iarina Slobozeanu are deja o colectie de premii pentru concursuri de pictura si a devenit, in urma castigarii unei burse, singura ambasadoare a artei din Ploiesti, din partea Fundatiei Pentru Comunitate MOL Romania. Ea ne-a povestit cum a ajuns sa creeze si ce planuri are.

 

FESTIVALUL DE TEATRU TOMA CARAGIU A INCEPUT LA PLOIESTI

Teatru Film

index

Marţi seara, a inceput la Ploiesti cea de a 6 a ediție a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

Festivalul a fost deschis printr-o paradă a artiştilor pe catalige, statui vivante şi momente daruite de catre orchestra a Filarmonicii Ploieşti.

Primul spectacol a fost "Job Interviews", de Petr Zelenka, regia Alexandru Mâzgăreanu, care s-a jucat cu sala arhiplina, urmat de un dineu in foaierul Teatrului ploiestean.

URMARITI AICI PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI DE TEATRU TOMA CARAGIU PLOIESTI 2016

   

I zâmbet dăruiești mai mult!

Oameni printre noi

I zambet afis mic

Ati participat vreodata la un eveniment caritabil? Este adevarat, in Ploiesti nu s-au prea organizat, iar daca au avut loc, ori nu au fost multe, ori nu au ajuns la urechile publicului. De data aceasta, va provocam, va invitam, va chemam la o astfel de seara. Adica voi cumparati un bilet cu 35 de lei si va distrati de la ora 18.00 pana dimineata, iar banii vostri se vor duce pe mancarea, hainele si medicamentele unor copii cu dizabilitati. Credeti ca ar fi o pierdere de timp sau o investitie prea mare? Ei bine, NU. Ba chiar ar putea fi una dintre cele mai reusite seri din acest an!

   

„Mă, Niculae, încotro ne îndreptăm noi, domnule?"

Editorial

nicolae boaru biblioteca

De Nicu Boaru

Ce să faci în reprizele astea burzuluite de iarnă târzie decât să mai deschizi câte-o carte, să mai asculţi „muzica şi muzichia", să-ţi permiţi un minuţel de singurătate cu care să-ţi dojeneşti blând dar ferm propria statuie. Bine, bine, dar astea sunt valabile pentru mine , "om vechiu", nărăvit la bucoavne, Pink Floyd şi oglinzi... ne narcisice. Poţi să deschizi si un calculator în afară de acela al... cheltuielilor zilnice.

   

TATTOO INK STORE: REDUCERI ŞOC LA APARATE DE TATUAT!

Body arts

tattooinkstore flyerTATTOO INK STORE a dat startul reducerilor la aparate de tatuat. Preţurile încep de la 49 de lei! Da, este bine scris: 49 DE LEI! VEZI AICI AMĂNUNTE!

   

Page 3 of 348