Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Bagă-ţi minţile-n cap!

Sărbătoare pe Valea Prahovei: ZILELE STAȚIUNII BUȘTENI, 5-8 FEBRUARIE

Cu traista-n băţ

zile oras busteni 2015Patru zile de distracție cu vedete, concerte, concursuri și multe surprize vă așteaptă la Bușteni, la finalul acestei săptămâni. De Zilele Orașului, în perioada 5 - 8 februarie, Pârtia Kalinderu este locul unde veți avea parte de multă voie bună.

 

FESTIVALUL DE FILM DE LA PLOIEȘTI: Cristian Tudor Popescu susține un masterclass la PIFF 2015

Teatru Film

masterclass CTP la PIFFUnul dintre evenimentele speciale ale Festivalului Internațional de Film de la Ploiești (PIFF) este masterclass-ul susținut de Cristian Tudor Popescu pe tema filmului științifico-fantastic, folosind secvențe din blockbuster-ul „Inception", regizat de Christopher Nolan.

   

LIVE ÎN PLOIEȘTI: Concert EXPLOZIV al CVARTETULUI ARTYS!

Muzică

cvartet artys ploiestiSfârșitul de săptămână aduce, în Ploiești, din nou, muzică LIVE. De data aceasta, pe afiș este CVARTETUL ARTYS care vine cu un spectacol unic, o demonstrație explozivă de energie și exuberanță!

   

PLOIEȘTI: Ateliere de Mărţişor la Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova

Nu Rata!

ateliere martisoareMuzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti, str. Toma Caragiu, nr.10, invită copiii, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, să participe la Atelierele de Mărţişor organizate de Biroul istorie în zilele de 21, 23 şi 28 februarie 2015, între orele 10.30 – 12.00.

   

PROIECT CULTURAL: Promovare de carte într-un spațiu non-formal - „Un livre, un jardin”

Literatură

afis un livre un jardinVicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi prefectul Judeţului Prahova, Rodica Paraschiv au avut miercuri, 25 februarie 2015 o întrevedere cu domnul Christophe Gigaudaut, consilier de cooperare al Ambasadei Franţei în România şi directorul Institutului Francez din România. Vizita oficialului francez are loc în contextul lansării proiectului ,,Un livre, un jardin"(O carte într-un parc), proiect ce se va desfăşura în intervalul martie - octombrie 2015, pentru a omagia 25 de ani de la înfiinţarea Alianţei Franceze Ploieşti.

   

Page 5 of 348