Monday, July 15, 2024
   
Text Size

Teatru Film

Înghesuială la Premiul Nobel pentru Pace: 259 de candidaţi propuşi, din întreaga lume

Oameni printre noi

premiul-nobel-pentru-paceActivişti în domeniul drepturilor omului din Europa de Est, adolescenta pakistaneză Malala, considerată un simbol al rezistenţei faţă de talibani, dar şi Bill Clinton se află printre cei 259 de candidaţi la Premiul Nobel pentru Pace, un nou record în ceea ce priveşte această distincţie.

 

Maraton de operetă la Ploieşti: Trei reprezentaţii ale Teatrului Naţional „Ion Dacian”

Muzică

opereta ion dacian ploiestiTeatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian" susţine marţi, 19 martie, pe scena Teatrului „Toma Caragiu" din Ploieşti, două spectacole din repertoriul stagiunii 2012-2013.

Primul dintre aceste spectacole este opereta pentru copii „Cocoşelul neascultător". Reprezentaţia este programată de la ora 09.00 şi de la ora 11.00, pe scena teatrului ploieştean.
Cea de-a treia întâlnirea cu publicul va avea loc seara, de la ora 19.00, pentru spectacolul colaj de şansonete „Paris, Mon Amour".

   

prietenie cu două feţe

Viaţa ca o artă

cami286Există oameni care induc sentimentul de prietenie, de intimitate, de unic în viaţa ta. Ei se poartă ca şi cum ar exista o complicitate, o stare de înţelegere profundă, apriori, ceva care leagă dincolo de cuvinte. Apoi abandonează asediul seductiv, aşteptând ca doar tu să le dai bineţe, doar tu să faci paşi spre ei, să construieşti relaţia în permanenţă. Doar tu ai "datoria" să fii prezent, viu în relaţie. Ei sunt... altfel.. Chiar îi crezi? Ar fi cea mai mare greşeală. 

 Când cineva pretinde că îţi este

   

Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti: Programul spectacolelor în săptămâna 25-31 martie 2013

Teatru Film

teatrulTomaCaragiuSpectacole mai noi sau deja consacrate, actori îndrăgiţi, muzică bună şi o atmosferă aparte vă aşteaptă şi în ultima săptămână din martie, la teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti. Reprezentaţii pentru toate gusturile vor încheia această lună într-un nou maraton în lumina reflectoarelor.

   

Cuvintele din grădina mea

O poezie pe zi

                                                                       

În grădina mea sunt cuvinte-meri,

cuvinte-pruni, cuvinte-peri,

cuvinte-nuci și alte cuvinte,

aranjate frumos, organizat,

așteptând să rodească în toamnă.

 

Le ocrotesc cu

   

Page 17 of 277