Friday, April 26, 2024
   
Text Size

Arte vizuale

Un ceas pentru artă în expoziţia „Mărturii. Frescele Mănăstirii Argeşului”

Arte vizuale

Marturii- Frescele Manastirii ArgesuluiMuzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 26 ianuarie 2013, ora 11.00, la o vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia „Mărturii. Frescele Mănăstirii Argeşului". Prezentarea este susţinută de Emanuela Cernea, curator al expoziţiei, specialist în cadrul Departamentului de Artă Veche Românească.

 

Concurs: Desen şi pictură pe tema „Arhitectura tradiţională”

Arte vizuale

muzeul-golesti2Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti lansează ediţia a III-a a concursului internaţional de desen şi pictură cu tema „Arhitectura tradiţională din ţara mea", pentru tineri artişti având vârsta maximă de 19 ani împliniţi până la finele anului 2013.

Cerinţe:

   

Expoziția cu lucrări de iarnă realizate de copii școlari și preșcolar

Arte vizuale

thumb Plakat Wintermic 10Centrul Cultural German Iaşi  vă invită să vizitați expoziția cu lucrări de iarnă realizate de copii școlari și preșcolari de la Școala primară ”Hänsel und Gretel”, Liceul Teoretic Waldorf Iași și Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” Iași. Sursa: Centrul Cultural German Iaşi. Expoziţia este deschisă până pe data de 2 februarie 2013.

   

Expoziție de pictură - Divinul Uman

Arte vizuale

thumb expo Gramatic1 15 Luni, 21 ianuarie 2013, între orele 08.00 și 22.00, la Galeria de Arta Grand Hotel Traian, din Iaşi, va avea loc vernisajul Expoziției de pictură "Divinul uman", care este semnată de Marcela Gramatic și Ana Maria Velicu. 

Marcela Gramatic și  Ana Maria Velicu au  fost  preocupate în ultimii trei ani de interpretarea lucrărilor marilor artiști din istoria artei, lucrări care  au fost interpretate într-o manieră modernă. Interesul pentu corpul uman a rezultat  din dorința ambelor artiste de a prezenta omul modern, care exagerează mult prea mult cu tehnicile  de înfrumusețare a existente (chirurgie estetica, machiaj etc).  Marcela și Ana Maria aduc în atentia privitorului, intervenția divinului. Expoziția este deschisă publicului la Galeria de Artă Grand Hotel Traian în perioada 3-31 ianuarie 2013 iar lucrările sunt de vânzare. (Iaşul cultural)

   

Marile valori ale picturii româneşti, în premieră, la Sinaia

Arte vizuale

Nicolae-Tonitza-VenetianaLiderul pieţei de artă din România, Artmark, aduce, pentru numai două zile, la Sinaia o selecţie impresionantă cuprinzând 32 de capodopere reprezentative, semnate de cei mai valoroşi pictori români de patrimoniu. Expoziţia este organizată cu sprijinul Primăriei Sinaia şi a Hotelului Internaţional.

   

Page 8 of 30