Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Arte vizuale

MUZEUL DE ARTĂ PRAHOVA: Expoziţie de artă plastică dedicată Ploieştiului

Arte vizuale

camelia profirescu strada teatrului toma caragiu iarnaMuzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus" şi Uniunea Artiştilor Plastici din România Filiala Ploieşti sunt organizatorii unei expoziţii dedicate Zilelor oraşului.

 

Decizia Guvernului: Avocaţi pentru repatrierea osemintelor lui Brâncuşi

Arte vizuale

brancusiGuvernul a decis să încheie, pentru o sumă de maximum 90.000 lei, un contract de asistenţă juridică cu o societate franceză de avocaţi ce va reprezenta interesele statului român în vederea repatrierii osemintelor sculptorului Constantin Brâncuşi, aflate în cimitirul Montparnasse din Paris.

   

EXPOZIŢIE: Valeriu Scărlătescu a adus pe simeze „Dimineaţa de mai”

Arte vizuale

valeriu scarlatescuCuloare şi lumină, în această perioadă, pe simezele Galeriei de Artă Ploieşti acolo unde publicul poate admira expoziţia „Dimineaţă de mai", semnată Valeriu Scărlătescu. Un stil inconfundabil, pe care pasionaţii de pictură îl cunosc deja, reuşeşte încă o dată să surprindă privitorul prin emoţiile pe care le generează.

   

Picturi de Luchian, Vermont, Băncilă, Aman, Petraşcu, la Timişoara

Arte vizuale

Stefan-Luchian-Primavara-Doua-muze50 de capodopere ale artei româneşti şi europene vă aşteaptă într-o expoziţie-tezaur în oraşul de pe Bega, la Hotelul Timişoara, Str. Mărăşeşti nr.1-3.

   

GALATECA / The Rest is Yesterday: Modă, design, fashion de la 1600 până azi

Arte vizuale

invitatie Rest is YesterdayGALATECA vă invită la o expoziţie eveniment, „The Rest is Yesterday", ultima din seria expoziţiilor dedicate modei contemporane şi designului de fashion, din 1600 şi până în zilele noastre.

   

Page 8 of 37