Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Arte vizuale

FESTIVALUL „SINAIA FOREVER” / Vlad Oprea, primarul oraşului: „Acest festival trebuie trăit pentru a fi înţeles”

Arte vizuale

sinaia foreverÎn acest weekend, Sinaia se pregăteşte de sărbătoare. Festivalul „Sinaia Forever" ajunge, în 2013, la a XIX-a ediţie. Numeroase evenimente şi acţiuni culturale sunt organizate pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

 

WEEKEND CULTURAL: FESTIVALUL DE FOTOGRAFIE „SECVENŢE” PLOIEŞTI 2013. VEZI PROGRAMUL INTEGRAL

Arte vizuale

festival foto.Clubul de Turism şi Arte „Escamonde" Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului Prahova, alături de Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus", organizează prima ediţie a Festivalului de Fotografie „SECVENŢE" 2013.

   

Expoziţie stereoscopică despre Sibiu, în Turnul Sfatului

Arte vizuale

EXPOZITIESTEREOSCOPICASibiul se descoperă oricui vrea să îl cunoască şi să îi afle frumuseţea, istoria şi legendele. Mereu proaspăt, mereu cu noi comori din trecut către prezent.

   

Expoziţie sibiană la Geneva: „EROI şi VICTIME ale REŢELELOR SOCIALE, de la HIEROGLIFE la FACEBOOK”

Arte vizuale

social media sibiu genevaExpoziţia „Eroi şi Victime ale Reţelelor Sociale, de la Hieroglife la Facebook" a fost vernisată la Geneva, Elveţia, cu ocazia preluării de către România a preşedinţiei Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), una dintre cele mai importante agenţii ONU.

   

MUZEUL NAŢIONAL DE ARTĂ AL ROMÂNIEI: S-a redeschis MUZEUL COLECŢIILOR DE ARTĂ. GALERIE FOTO

Arte vizuale

Muzeul Colectiilor de ArtaMuzeul National de Arta al Romaniei A REDESCHIS INTEGRAL, în această săptămână, Muzeului Colectiilor de Arta, după un amplu proces de consolidare si renovare a clădirii si după restaurarea unor importante piese din patrimoniul muzeal.

   

Page 7 of 37