Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Arte vizuale

World Press Photo 2014: Premiul I la cel mai prestigios concurs de fotojurnalism din lume

Arte vizuale

image-2014-02-14-16612295-41-world-press-photo-the-year-2013-john-stanmeyerO fotografie a unui grup de imigranți africani care își țin telefoanele mobile ridicate spre cer, în speranţa de a capta mai bine semnalul rețelei la care erau abonați, a câștigat premiul I la cel mai prestigios concurs de fotojurnalism din lume, World Press Photo.

 

Principele Nicolae și Ambasadorul Cehiei la Peleș

Arte vizuale

afis karel limanCastelul Peleș își va deschide porțile sâmbătă, 15 februarie, la ora 17.00, pentru vernisajul expoziției „Karel Liman – Arhitectul Ceh al Casei Regale a României", care se va desfășura în prezența A.S.R. Principele Nicolae al României și E.S. Dr. Jiří Šitler, ambasadorul Cehiei în România.

   

Prahoveanul care şi-a transformat casa în expoziţie de artă. „Acasă am Galeria, iar la Sinaia susţin Tabăra de creaţie. Motivul este simplu: „Iubesc culorile”

Arte vizuale

galeria fortunaÎn vremurile în care piaţa de artă devine, zi de zi, tot mai bogată în noi talente, noi idei şi modalităţi de expresie, colecţionarul de artă devine un reper, dar şi un vizionar. Unul dintre iubitorii de artă cu înclinaţii către plastica modernă este ploieşteanul Iustinian Sandu, care şi-a dedicat casa picturii şi creatorilor ei.

   

Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“: JOI începe BIENALA INTERNAŢIONALĂ DE GRAVURĂ CONTEMPORANĂ „IOSIF ISER“, Ediţia a X-a

Arte vizuale

bienala de gravura iosif iser ploiestiAdmiratorii artei contemporane sunt invitaţi să participe la vernisajul celei de-a zecea expoziţii a BIENALEI INTERNAŢIONALE DE GRAVURĂ CONTEMPORANĂ „IOSIF ISER", desfăşurate la Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus".

   

Muzeul Judeţean de Ştiintele Naturii Prahova: „Tradiţie şi măiestrie” în arta decorativă

Arte vizuale

expo traditie si maiestrieJoi, 14 noiembrie, Muzeul Judeţean de Ştiintele Naturii Prahova vernisează, la orele 15.00, expoziţia „Tradiţie şi măiestrie", a Cercului de Creativitate Umană din cadrul muzeului.

   

Page 4 of 37