Tuesday, March 19, 2024
   
Text Size

Arte vizuale

Condiţia umană

Arte vizuale

551459 10151267609670458 297773900 n

 

„Măşti la Veneţia”, explozie de fantezie şi culori în fotografie

Arte vizuale

Afis Masti la VenetiaInstitutul Italian de Cultură din Bucureşti oferă, de luni 18 până pe 28 februarie 2013, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Sala Foaier (str. Monetăriei 3, Bucureşti) expoziţia colectivă de fotografie intitulată „Măşti la Veneţia".

   

Muzeele lumii fac popas la Câmpulung Muscel

Arte vizuale

MuzeeIubitorii artelor frumoase şi cei dornici să cunoască muzeele lumii au acum o poartă deschisă de ieri, 13 februarie, până pe data de 13 martie.
Secţia de etnografie şi artă populară musceleană a Muzeului Municipal din Câmpulung vă aşteaptă să vizitaţi expoziţie intitulată „Muzee din Europa în cărţi poştale". Expoziţia, care aduce în prim-plan o colecţie de ilustrate cu muzee şi exponate de pe toate meridianele poate fi vizitată la sediul muzeului din str. Republicii , nr 5 din Câmpulung Muscel.

   

Veniţi la expoziţie: „Plastică mică” la UAP Brăila

Arte vizuale

-Galeriile-de-Arta-BrailaFiliala UAP Brăila invită artiştii plastici din toată ţara să participe la expoziţia de „Plastică mică", eveniment care se va desfăşura în perioada 21 februarie - 13 martie 2013.
REGULAMENT:

   

„Culoare şi formă pentru eternitate”, omagiu Muzeului ASTRA, la aniversare

Arte vizuale

ASTRA culoare si forma„Culoare şi formă pentru eternitate", expoziţia inaugurată vineri, 8 februarie, la Casa Artelor din Sibiu, vă invită într-un spaţiu în care îşi găsesc sălaş zeci de lucrări inspirate din ceea ce este, de jumătate de secol, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.

   

Page 6 of 30