Monday, December 05, 2022
   
Text Size

La Timişoara, copiii vor învăţa tainele lemnului

Arte vizuale

jucarii de lemnÎntr-o serie de ateliere din Timişoara, copiii vor învăţa să lucreze cu lemnul în diverse tehnici, dezvoltându-şi, astfel, simţul artistic şi îndemânarea.


Începând cu această săptămână, se deschid câteva ateliere de creaţie de bijuterii şi ceasuri de lemn, exclusiv pentru copii. Cei mici vor învăţa ce înseamnă să lucreze cu lemnul în tehnici combinate (traforaj, pictură, gravură, inserţii metalice etc.). Vor realiza, alături de supraveghetori, casete de bijuterii, bijuterii, ceasuri şi alte obiecte funcţionale din lemn. Vârsta minimă recomandată pentru participare este de 7 ani. Atelierele sunt organizate de către librăria şi cafeneaua „Cartea de Nisip" împreună cu Emil Kindlein Museum, din dorinţa de a readuce în atenţie interesul pentru meşteşuguri.
Gazda atelierelor este Emil Kindlein, muzician şi artist bijutier, proprietarul muzeului. Atelierele se vor desfăşura la Emil Kindlein Museum, care este deschis, din 8 decembrie 2012, la Librăria Cartea de Nisip, în beciul cu arcade de lângă cafeneaua „Cartea de Nisip". Accesul se face prin librărie. Primul atelier este programat pentru oi, 17 ianuarie, ora 17. Înscrierile se fac la Cartea de Nisip. Cei interesaţi pot afla alte informaţii sunând la numărul de telefon 0756 158 765 sau trimiţând e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Add comment


Security code
Refresh