Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Arte vizuale

TABĂRA INTERNAŢIONALĂ DE CREAŢIE „RUXANDRA IONESCU”: Expoziţia artiştilor a fost deschisă la Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”. GALERIE FOTO

Arte vizuale

vernisaj tabara ruxandra ionescu 2013Recent, în sălile Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus", a fost deschisă publicului expoziţia Taberei Internaţionale de Creaţie „Ruxandra Ionescu". Cu fiecare ediţie, expoziţia demonstrează o „prospeţime anume", aşa cum spreciază criticul de artă Florin Sicoie, directorul muzeului, atât prin artiştii plastici noi care participă la tabără, cât şi prin lucrările de fiecare dată mai bune ale participanţilor veterani.

 

MUZEUL JUDEŢEAN DE ISTORIE ŞI ARHEOLOGIE PRAHOVA: PROBA DE FOC în CERAMICĂ PREISTORICĂ

Arte vizuale

Proba de foc afisSâmbătă, 2 noiembrie 2013, începând cu ora 09.00, la Parohia Sfântul Nicolae din Câmpina, va avea loc încheierea primei faze a proiectului „Arheologie experimentală: Ceramică preistorică", proiect prin care participanţii au fost iniţiaţi în tainele meşteşugului olăritului preistoric.

   

GEORGE MIRCEA despre ABEL: „În comunism, artiştii pictau pictură. Astăzi, avem libertatea de a aborda subiectele importante ale culturii”. GALERIE FOTO

Arte vizuale

deschidere expozitie george mircean această perioadă, pe simezele Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus", se află expoziţia ABEL, a pictorului George Mircea. Nu rataţi această expoziţie pentru că artistul aduce, în faţa publicului ploieştean nu doar o diversitate de tehnici şi tablouri absolut noi, ci mai ales o temă prin care pictura lui devine o cale de introspecţie pentru orice privitor.

   
   

EXPOZIŢIE DE PICTURĂ / OBIECT / DESEN: George Mircea vine cu ABEL la Ploieşti

Arte vizuale

afis george mircea abelMuzeul Judeţean de Artă „Ion Ionescu-Quintus" Ploieşti va fi, mâine, de la ora 16.30, gazda expoziţiei de pictură, obiect şi desen ABEL, a artistului plastic George Mircea.

   

Page 5 of 37