Sunday, May 26, 2024
   
Text Size

Expoziţie Internaţională: Arta Plastică Feminină Contemporană

Arte vizuale

expo internationala de arta plastica femininaFundaţia Fildas Art, în calitate de organizator, Farmaciile Catena, în calitate de sponsor al evenimentului, şi Asociaţia Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România au lansat, recent, Expoziţia Internaţională de Artă Plastică Feminină Contemporană şi catalogul „Poduri Europene", ediţiile 2011- 2012.

Proiectul „Poduri europene" s-a născut în 2004, în vremurile când entuziasmul drumului european pe care România se înscrisese includea şi zona artelor plastice.
Din iniţiativa Rodicăi Xenia Constantin, artist plastic şi preşedinte al Asociaţiei Femeilor Creatoare în Arta Plastică din România, a fost organizat primul Atelier internaţional de creaţie, reunind artiste din numeroase ţări europene. An de an, prestigiul Podurilor Europene a crescut, nu puţine fiind artistele din România care au fost invitate nu o dată să expună în galerii prestigioase din Europa, cu deosebire Franţa şi Germania. În acelaşi timp, cel puţin o data pe an, în România a fost organizată o expoziţie amplă cu lucrările realizate de artistele participante la Atelier.

De această dată, iubitorii de artă au privilegiul să admire lucrărilor executate în Taberele Internaţionale de Creaţie de la Eforie în anii 2011 si 2012, lucrări care au fost prezentate anul trecut la Muzeul de Artă din Constanţa cu mare succes.

Expoziţia poate fi vizitată până pe data de 23 martie 2013 (Program: Luni – Sâmbătă, 11.00 - 19.00).

Add comment


Security code
Refresh