Friday, April 26, 2024
   
Text Size

Muzică

Festivalul Castanilor – In Memoriam Gabi Dobre, între primele trei concursuri de folk din ţară

Muzică

cosmin vamanCea de-a XIII-a ediţie a Consursului de interpretare a muzicii folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre" s-a încheiat, ieri, în ropote de aplauze. La una dintre cele mai bune ediţii ale festivalului, au concurat tineri artişti din toată ţara, la un nivel care a obligat juriul să ofere 12 premii, în loc de nouă, câte erau stabilite iniţial de organizatori.

 

FESTIVALUL CASTANILOR: Au mai rămas câteva ore până la startul concursului de muzică folk

Muzică

Afis-festivalNumai câteva ore ne despart de startul celei de-a XIII-a ediţii a Concursului Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre". VEZI MAI JOS CONCURENTII.

   

Festivalul Internaţional de Muzică Contemporană „Jazz and more” are loc în weekend, la Sibiu

Muzică

jazz-and-more-sibiu-2012Festivalul, aflat acum la a opta ediţie, aduce în faţa melomanilor sibieni, numeroşi artişti din mai multe ţări ale Europei, dar şi din America sau Australia, după cum anunţă Mircea Streit, directorul manifestării.

„Jazz and more" va avea loc la Sibiu în zilele de 5, 6 şi 7 octombrie, concertele urmând a fi susţinute în locaţii diverse, precum Sala Thalia, Biserica Sf. Ioan (Johanniskirche) de pe strada Mitropoliei, la nr. 30 şi după ora 23, la Atrium Cafe.

   

Tudor Gheorghe a deschis stagiunea Casei de Cultură a Sindicatelor la Ploieşti: „Nu se poate cu de toate”

Muzică

tudor gheorghe la ploiesti 1Stagiunea 2012-2013 a început, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, luni, 1 octombrie, cu un spectacol de excepţie susţinut de maestrul Tudor Gheorghe. „Nu se poate cu de toate" a fost lansat la Ploieşti şi a fost creat în cinstea marelui Caragiale.

   

Muzică bună la Sibiu, Cluj şi Bucureşti

Muzică

soundczech-poster1În perioada 3-31 octombrie are loc SOUNDCZECH - Festivalul de Muzică Cehă Contemporană. Evenimentul este organizat de către Institutul Ceh şi se desfăşoară în trei oraşe din România: Sibiu, Cluj şi Bucureşti.
În Atrium Classic Cafe din Sibiu, (Piaţa Mică 16) concertează Vertigo Quintet – pe 4 octombrie, ora 21:00.

VERTIGO QUINTET - Muzică la cinci instrumente

   

Page 11 of 22