Friday, March 29, 2024
   
Text Size

Muzică

Noile piese ale trupei Deftones ascultate în premieră, aseară, la Hollywood

Muzică

deftones1Grupul american Deftones a adus în faţa publicului două piese noi în concertul de ieri, 28 iulie, de la Troubadour, West Hollywood - California. „Roller Derby” şi „Rosemary” sunt pregătite, deja, să apară pe cel de-al şaptelea album Deftones, care ar trebui să fie lansat pe 9 octombrie, după ce au stârnit ropote de aplauze de la fanii formaţiei.

Deftones au lucrat pentru acest proiect cu producătorul Nick Raskulinecz (Rush, Foo Fighters). Albumul se afla în acest moment în faza de mixaj, relatează www.metalhead.ro.

„Nu este un album rapid sau slow. E foarte dinamic. Cele mai bune piese Deftones au dinamică. Da, suntem o trupă heavy, însă nu tot timpul. Există foarte multă agresivitate în muzică, însă există şi un element aparte. Ştiu că este o mare parte a sound-ului nostru, însă consider că am ajuns la o dinamică a acestui album prin două calităţi de bază - frumuseţea unui lucru simplu şi agresivitate pură. Este cel mai dinamic album de până acum”, recunosc, optimişti, membrii trupei.

Mai multe detalii şi piesele găsiţi pe metalhead.ro

 

Se încheie Stufstock, a 10-a ediţie

Muzică

stuf2Astăzi, se încheie Stufstock, cel mai vechi şi iubit festival de rock din România, ajuns acum la cea de-a zecea ediţie. Programul zilei de astăzi începe cu o carte bună la Bookstock şi continuă, La Roata,cu un generos workshop dedicat picturii impresioniste.

Printre vedetele actualei ediţii s-au numărat The Subways (UK- indie rock), Dub incorporation (Franţa- reggae, dub, dance hall, rap cu influenţe arabe şi africane), Dubioza Kolectiv (Bosnia şi Herţegovina) etc.

Stufstock este unul dintre festivalurile româneşti cu bună tradiţie. De-a lungul celor zece ediţii de festival, peste 130 de artişti au urcat pe scene în faţa a peste 200 000 de spectatori, împătimiţi de muzică, dar şi de teatru şi film, şi mai ales de atmosfera incendiară de la Vama Veche.

   

Festivalul - Concurs Internaţional de Canto „Hariclea Darclée”, la Brăila

Muzică

F2În perioada 1-12 august, nu mai puţin de 166 de concurenţi din 24 de ţări vor participa la regalul muzical de talie mondială dedicat marii artiste Hariclea Darclee, dar şi promovării tinerelor talente.

   

Trupa olandeză BZN vine la Bucureşti

Muzică

BZNCa un ecou mult aşteptat la ultima sa vizită în România - la finele lui 2011, la Sibiu - cea mai populară trupă olandeză a tuturor timpurilor - BZN - revine în România! Concertul va avea loc pe 28 octombrie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.

   

Summer Academy aduce la Sinaia 45 de muzicieni din şase ţări

Muzică

SinaiaProfesorul Constantin Şerban, Director Artistic al European Music Academy şi concert-maestru al Orchestrei Naţionale „Pays de la Loire”, directorul festivalului Summer Academy, propune, tinerilor muzicieni, de această dată, posibilitatea participării la o serie de studii avansate şi performanţă intensivă, oferind totodată publicului larg concerte de înaltă clasă, într-o atmosferă estivală.

   

Page 20 of 22