Tuesday, May 21, 2024
   
Text Size

Imposibilul posibil! Artistul fără mâini

Oameni printre noi

george-dennehy-guitarGeorge Dennehy s-a născut într-o familie numeroasă şi săracă, din România. El şi încă zece fraţi au fost daţi spre adopţie. În ciud handicapului său evident - George s-a născut fără mâini! - el a avut şansa de a fi adoptat de o familie de americani din Ashland, Virginia, care, dăruindu-i toată dragostea şi încurajările şi îngrijirile necesare, l-a ajutat să se dezvolte incredibil.

A avut norocul de a-şi descoperi de timpuriu înclinaţiile muzicale. La 8 ani, George cânta deja la violoncel, fiind liderul orchestrei şcolii sale. Acum are 18 ani şi va fi student. A învăţat să cânte şi la pian şi la chitară. Are şi o voce frumoasă, îi place rock-ul progresiv, iar una dintre trupele favorite este Goo Goo Dolls. După ce a cântat „Iris” pe scena unui festival şcolar, iar videoclipul filmat cu acea ocazie a făcut senzaţie pe Youtube, strângând peste o jumătate de milion de viziualizări şi numeroase comentarii ce îi elogiau pe bună dreptate voinţa şi talentul, George a fost invitat de membrii trupei Goo Goo Dolls să li se alăture pe scena unui concert susţinut în Bethlehem, Pennsylvania. În faţa a 5.000 de fani extaziaţi, George a cântat, din nou, „Iris”, ca un artist consacrat, fără să se intimideze şi dăruind publicului momente de neuitat. „A fost un moment copleşitor pentru el, sunt convins, dar a fost cu totul special şi pentru noi”, a declarat Robby Takac, basistul formaţiei Goo Goo Dolls, pentru buffalonews.com.IMAGINI AICI

 

Surse din anturajul tânărului spun George Dennehy va vizita România, ocazie cu care îşi va întâlni părinţii biologici. Tot atunci va participa la un show de televiziune.

Puteţi afla mai multe despre acest talent înnăscut de pe pagina sa de Facebook şi contul său de Twitter, unde îi şi puteţi transmite mesaje. Exemplul său uluitor este o adevărată lecţie de viaţă.

 

Add comment


Security code
Refresh