Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

Body arts

 

AICI pot fi şi tatuajele voastre! Partea a II a

Body arts

Tatuajele realizate de voi, tatuajele cele mai reuşite pe care le aveţi sau cele mai nereuşite, de acum, pe ArteFapte! Nu trebuie decât să ne trimiteţi pozele pe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Autorul tatuajelor urmatoare poate fi contactat la www.underworld-tattoo.ro. Îi mulţumim lui Attila anticipat pentru noutăţile pe care ni le va trimite şi de acum înainte!

Attila

koy fish japanese Attila

 

   

AICI pot fi şi tatuajele voastre!

Body arts

 

Pentru a promova una dintre cele mai vechi arte din lume, aceea a tatuajului, ne-am hotărât să publicăm, de astăzi, şi fotografii cu cele mai reuşite sau chiar cele mai nereuşite tatuaje ale voastre. Nu trebuie decat sa le trimiteti pe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it şi le veţi regăsi aici, la secţiunea BodyArts.

Iată ce am primit până acum la redacţie.

   
   

International Tattoo Convention Bucharest 2012/ Luna octombrie, luna tatuajelor!

Body arts

afis conventieTurbohalle - o fostă hală industrială, transformată în cel mai mare spaţiu creativ din Bucureşti, găzduieşte, în perioada 12-14 octombrie 2012, cea de-a treia ediţie a Convenţiei Internationale de Tatuaje!

Aşa cum au obişnuit publicul interesat, organizatorii Convenţiei Internaţionale de Tatuaje Bucureşti 2012, afirmă pe bună dreptate că luna octombrie devine „luna tatuajelor”, prin cea mai mare intrunire a tatuatorilor din ţară, eveniment dedicat acestei arte, dar nu în ultimul rând body piercing-ului şi body painting-ului.

„Vom vedea împreună cele mai reuşite tatuaje realizate la Convenţie, de către artişti profesionişti cu o tehnică bine exersată, atât din ţară, cât şi de peste hotare, într-un adevărat maraton de concursuri”, afirmă Costi, organizatorul evenimentului.

Timp de trei zile, Turbohalle devine locul în care te vei simţi confortabil, de unde vei putea cumpăra accesorii sau haine din domeniu, toate acestea într-o atmosferă de voie bună, cu muzică şi concerte exact pe măsura evenimentului, alături de nenumărate alte surprize.

   

Page 3 of 4