Sunday, May 26, 2024
   
Text Size

Body arts

 

Tattoo calendar

Body arts

tattoo calendar 2013

   

AICI pot fi şi tatuajele voastre! III

Body arts

Tatuajele realizate de voi, tatuajele cele mai reuşite pe care le aveţi sau cele mai nereuşite, de acum, pe ArteFapte. Nu trebuie decât să ne trimiteţi pozele la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Pe Costi de la Next Level Tattoos îl cunoaşte o ţară întreagă. Ne-a dat acordul să îi publicăm câteva dintre realizări. Ii ţinem pumnii şi îl susţinem în promovarea celei de-a treia Convenţii Internaţionale de Tatuaje din Bucureşti.

costi next level tattooscosti II

 costi II 2

   

AICI pot fi şi tatuajele voastre! Partea a II a

Body arts

Tatuajele realizate de voi, tatuajele cele mai reuşite pe care le aveţi sau cele mai nereuşite, de acum, pe ArteFapte! Nu trebuie decât să ne trimiteţi pozele pe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Autorul tatuajelor urmatoare poate fi contactat la www.underworld-tattoo.ro. Îi mulţumim lui Attila anticipat pentru noutăţile pe care ni le va trimite şi de acum înainte!

Attila

koy fish japanese Attila

 

   

AICI pot fi şi tatuajele voastre!

Body arts

 

Pentru a promova una dintre cele mai vechi arte din lume, aceea a tatuajului, ne-am hotărât să publicăm, de astăzi, şi fotografii cu cele mai reuşite sau chiar cele mai nereuşite tatuaje ale voastre. Nu trebuie decat sa le trimiteti pe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it şi le veţi regăsi aici, la secţiunea BodyArts.

Iată ce am primit până acum la redacţie.

   

Page 2 of 3