Friday, May 24, 2024
   
Text Size

Vino sa-l vezi pe Bob Proctor la Bucuresti, pe 25 septembrie 2012!

Viaţa ca o artă

bpModul în care gândim este locul de unde pornesc toate. Gândim adesea că am fi putut performa mai bine decât am făcut-o deja. Uneori ştim şi cum să o facem. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu o fac. Întrebarea este “DE CE?” ”A şti” nu este suficient! ”A face” reprezintă diferenţa!

Acum 45 de ani, Bob Proctor şi-a început propria transformare din omul comun în omul de succes. De atunci, îndrumă oameni și companii din întreaga lume să înteleagă că schimbarea vine din interior, îi învață să-și planifice și să-și îndeplinească cele mai îndrăznețe obiective. El ajută organizaţii mari sau mici să profite de cea mai preţioasă resursă de care dispun, si anume oamenii.

”Companiile şi-au lăsat neatinse, în mod repetat de-a lungul anilor, cele mai puternice resurse de care puteau dispune. Aceste resurse sunt inteligenţa, iniţiativa şi puterea de a produce rezultate, putere care stă în fiecare fiinţă umană”. - James Lincoln

Munceşte mai puţin. Obţine rezultate mai bune! Asta este miza.

Acest program de o zi, se focusează pe “cum să devii cu adevărat eficient ca să-ți atingi obiectivele” şi “cum să îţi foloseşti la maximum resursele interioare”. Rezultatele noastre spun întotdeauna adevărul despre modul nostru de a gândi. Schimbând gandirea, schimbi rezultatele.

Mai multe informaţii aici:   http://www.bobproctor-romania.ro/

Add comment


Security code
Refresh