Monday, June 17, 2024
   
Text Size

COMPETIŢIE/ Motocicletele Harley-Davidson, vedete la ARTmania

Nu Rata!

harley-davidsonparadeMotocicliştii care şi-au personalizat „motoarele” Harley-Davidson sunt aşteptaţi să se înscrie în competitia Harley-Davidson Custom Bike Show, cuprinsă în cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu.

Festivalul care combină puterea motorului cu cea a wattilor, îi aşteaptă pe împătimiţii de motociclism, dar şi de heavy metal la un eveniment de zile mari, aşa cum promit organizatorii. ARTmania, dealer-ul din Bucureşti al mărcii Harley-Davidson organizează, în premieră, concursul Harley-Davidson Custom Bike Show, în perioada 10-12 august.

Competiţia este dedicată motocicletelor Harley-Davidson personalizate. Premiile vor fi oferite de Harley-Davidson Bucureşti şi ARTmania Festival. Totodată, participanţii vor avea parte de o paradă pe cinste a celebrelor motociclete şi chiar de o tombolă pentru cei care îşi vor exprima alegerea pentru cel mai popular model customizat la categoria People’s Choice.

Evenimentul Harley-Davidson va fi însoţit de o serie de concerte… asortate, susţinute în Piaţa Mică din Sibiu, de trupe precum Alternosfera, Arc Gotic, Abigail, Kitsune Art, Voices of Silence, ViolentorY, Blind Spirits, Reborn, Sky Swallows Challenger, EvergreeD şi Tagma.

Demn de precizat, ARTmania Festival Sibiu 2012 este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Add comment


Security code
Refresh