Sunday, May 26, 2024
   
Text Size

Se deschide Târgul de Crăciun la Sibiu

Cu traista-n băţ

targ craciun sibiuZeci de căsuţe „furate" parcă dintr-o pădure de basm, mirosind a rumeguş şi turtă dulce, mii de beculeţe, steluţe, afişe multicolore, jocuri, macarale uriaşe, poze, cărţi, muncitori... Un furnicar uriaş, din zori şi până la amurg: pentru aca totul să fie gata la timp, iar sâmbătă, în alai de surprize şi jocuri de lumini să se inaugureze o nouă ediţie a Târgului de Crăciun în Piaţa Mare din Sibiu.


Deocamdată, se lucrează „la foc continuu", pentru ca, la momentul oportun, Moş Crăciun să găsească totul aşa cum a plănuit şi chiar minunatele ateliere unde micuţii pot învăţa să prepare turtă dulce, sau să confecţioneze lumânări şi decoraţiuni de sărbători, patinoarul mult-aşteptat, Sfânta Iesle, artificiile, surprizele, şi tot ce pun la cale autorităţile pentru acest târg tradiţional.
În Piaţa Mare a ajuns şi bradul care va sta de strajă Crăciunului, uriaş şi aducător de bucurii, tăiat chiar din pădurile din preajmă, din staţiunea Păltiniş.
Şi, dacă vreţi să simţiţi emoţia apropierii sfintelor sărbători, veniţi sâmbătă, 24 noiembrie, la orele 19.00 în Piaţa Mare. Un concert al solistei Nicola şi un imens joc de lumini vor inaugura Târgul de Crăciun. Şi, cine ştie, poate va da o raită chiar şi Moşul, să vadă cu ochii lui dacă sibienii, şi nu numai ei, îl aşteaptă!

Add comment


Security code
Refresh