Friday, May 24, 2024
   
Text Size

Arta de a trăi

Viaţa ca o artă

lemon2

Nu vă imaginaţi cine ştie ce reţete sofisticate, planuri, programe, deşi, uneori, pentru a ne corecta comportamnetul, sunt bine şi acestea.. Pentru ele însă, vom apela la specialişti.

A trăi cu artă înseamnă mai degrabă a trăi în acord cu tine însuţi,  a fi simplu fericit, mulţumit, a te cunoşte mai bine şi a rezona pozitiv cu mediul. În anumite limite, putem spune ca e de preferat să ne acceptam aşa cum suntem, cunoscandu-ne resursele, dar şi vulnerabilităţile.

Asta înseamnă că suntem diferiţi. Unii preferă o carieră de succes, alţii armonia cu cei din jur, unii sunt motivaţi de bune relaţii, alţii de succesul individual, alţii de cel în echipă. Un numitor comun pentru noi toti este armonia interioară, pe care însă o obţinem diferit.

O mână de ajutor ne dau preocuparile altruiste, arta, programele de dezvoltare personală, dar şi orele petrecute în aer liber, printre cărţile iubite, practicarea unor hoby-uri, înscrierea în programe de ajutorare a celor cu probleme, de ameliorare a mediului sau orice altceva ne preocupa cu adevărat. 

Add comment


Security code
Refresh