Monday, December 05, 2022
   
Text Size

Michael Douglas revine pe marile ecrane/ Un altfel de look, o altă stare

Teatru Film

Michael DouglasMichael Douglas reapare în public cu un nou look. Noua imagine pare să mascheze ceva mai bine urmările necruţătorului diagnostic care a atacat în plin viaţa şi cariera vedetei. Actorul în vârstă de 67 de ani a avut ideea de a-şi vopsi părul roşcat şi a şocat prin noul look cu ocazia unei ieşiri la un restaurant din Beverly Hills, informează dailymail.co.uk.


Michael Douglas va reveni pe marile ecrane, la aproape doi ani după ce a căzut pradă unui cancer esofagian, cu un rol în comedia „Last Vegas”. Realizat pe baza unui scenariu scris de Dan Fogelman şi regizat de Jon Turteltaub, filmul „Last Vegas” spune povestea a patru foşti muncitori zilieri care sunt invitaţi la petrecerea burlacilor organizată la Las Vegas de un prieten al lor, un afemeiat notoriu, care se căsătoreşte cu o femeie mult mai tânără decât el.

De-a lungul unei cariere impresionante ce numără peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul „Wall Street”.

Add comment


Security code
Refresh