Sunday, May 26, 2024
   
Text Size

Tangoul Argentinian cucereşte Timişoara

Muzică

tangoPasiunea pentru dansul de odinioară, supleţe, eleganţă, şi dragoste de frumos vă trebuie pentru a păşi în tainele celebrului tangou! Înarmaţi cu dorinţa de a descoperi latura creativă şi artistică, o puteţi face, voi, pasionaţii de tango! Nu uiataţi, sunteţi aşteptaţi să participaţi la lecţia deschisă organizată de Şcoala de Tango Argentinian – Tango Embrace din Timişoara.

Aflat la a treia ediţie, evenimentul "Descover Argentine Tango" este programat pentru marţi, 15 ianuarie 2013, începând cu 19.30 până la ora 21.00, la "Sala Noastră" din str. Eroilor nr. 42, cu intrare de pe str. Stan Vidrighin. (în apropierea Complexului Studenţesc). Evenimentul îşi propune promovarea Tangoului Argentinian în rândul timişorenilor,- de orice vârstă, indiferent de experienţa în dans, iar intrarea este liberă.
De ce tango argentinian? Pentru că „tangoul schimbă vieţi, te scoate din monotonia cotidianului. La tango cunoşti oameni noi, oameni minunaţi, cu care împărtăşeşti pasiunea pentru muzică, bucuria îmbrăţişării, a graţiei şi artei şi cu care trăieşti la maxim momentul prezent", îşi motivează iniţiativa organizatorii evenimentului.

Aceleaşi surse spun că anul 2013 se anunţă a fi unul plin pentru pasionaţii de tango din oraşul de pe Bega. În acest an vom avea parte de invitaţi din ţară şi străinătate, de un minifestival şi, bineînţeles, de multe milongi (n.r. milonga este o petrecere unde se ascultă şi se dansează pe muzică de tango) cu DJ invitaţi. De asemenea, în acest an ne vom muta într-o sală mai încăpătoare, anunţă reprezentanţii Tango Embrace din Timişoara.

Add comment


Security code
Refresh