Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

MUZEUL „I. L. CARAGIALE” PLOIEŞTI: Concursul de personaje va putea fi urmărit pe site-ul Muzeului de Istorie

Teatru Film

concurs caragiale contemporanul nostruConcursul interjudeţean interpretare a personajelor caragialiene, intitulat „Caragiale, contemporanul nostru", are loc la Muzeul dedicat scriitorului, din Ploieşti, în perioada 24-25 ianuarie 2015, începând cu ora 09.00.

Ajuns la cea de a XVIII-a ediție, concursul a devenit o tradiție a instituției de cultură, în competiție înscriindu-se anul acesta, peste 40 de trupe din județul Prahova și din întreaga țară.

Muzeul „Ion Luca Caragiale", secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, aflat pe strada Kutuzov, nr.1, inaugurat chiar în ziua când se sărbătoreau 110 ani de la naşterea scriitorului, în 30 ianuarie 1962, a luat fiinţă graţie pasiunii pentru cultură şi istorie a profesorului emerit Nicolae Simache, asemenea altor instituţii de acest fel.

Începând cu această ediţie, concursul va putea fi urmărit în timp real pe ecranul amplasat în incinta muzeului, dar va fi transmis şi pe site-ul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova: www.histmuseumph.ro.

Sursa foto: ziarulprahova.ro

Add comment


Security code
Refresh