Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

FESTIVALUL DE FILM DE LA PLOIEȘTI: Cristian Tudor Popescu susține un masterclass la PIFF 2015

Teatru Film

masterclass CTP la PIFFUnul dintre evenimentele speciale ale Festivalului Internațional de Film de la Ploiești (PIFF) este masterclass-ul susținut de Cristian Tudor Popescu pe tema filmului științifico-fantastic, folosind secvențe din blockbuster-ul „Inception", regizat de Christopher Nolan.

Masterclass-ul are loc vineri, 20 februarie, la ora 18.00, Cinema City (sala 5), în incinta AFI Palace Ploiești. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.
Înscrierile se fac printr-un e-mail cu numele complet și numărul de telefon, trimis la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , până joi la ora 14.00.

Cristian Tudor Popescu este scriitor, gazetar și filmolog român. S-a făcut remarcat după 1989 ca jurnalist la ziarul Adevărul și pentru dese apariții în emisiuni televizate. În 2005, a fondat Gândul, devenind directorul ziarului.
Pasionat de filme, Cristian Tudor Popescu publică adesea cronici dedicate domeniului. Are un doctorat în cinematografie, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc.

În perioada 19-22 februarie, la Cinema City, în incinta AFI Palace Ploiești va avea loc cea de-a 4-a ediție a Festivalului Internațional de Film Ploiești, care aduce cele mai noi și provocatoare scurtmetraje aparținând genurilor SF, horror, thriller și acțiune.
Festivalul este organizat de Parcfilm, de Fundația Comunitară Prahova și de Helen Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în parteneriat cu BRD - Groupe Société Générale, Cinema City și AFI Palace Ploiești.

afis final piff 2015

Add comment


Security code
Refresh