Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Compania DISTILERIILE ALEXANDRION își propune sprijinirea statului pentru eradicarea băuturilor alcoolice contrafăcute

Nu Rata!

coniac alexandrion brand brancoveanuALEXANDRION GRUP își creează o nouă imagine și se identifică de acum înainte sub numele de DISTILERIILE ALEXANDRION. Toate operațiunile ALEXANDRION GRUP (producție, distribuție și import) având ca obiect de activitate produsele alcoolice vor fi cunoscute de acum încolo sub noul nume. Compania este implicată și în eradicarea băuturilor contrafăcute de pe piața românească.

Miercuri, 11 februarie, Distileriile Alexandron și-au deschis porțile pentru zeci de jurnaliști din Ploiești și București, fiind prezentate toate procesele de fabricație a produselor alcoolice. Reprezentanții companiei le-au arătat vizitatorilor toată gama de coniac, vodcă, lichioruri, dar și proiectele în care cercetătorii firmei sunt implicați. De asemenea, au fost vizitate secția de procesare a fructelor, crama, laboratorul și liniile de îmbuteliere, a celor peste zece branduri produse în România la distileria din Dealu Mare, Pleașa, județul Prahova.

Noua denumire DISTILERIILE ALEXANDRION identifică o nouă etapă în parcursul de lider al companiei pe piața băuturilor spirtoase și tradiționale din România. Noua denumire reprezintă și extinderea gamei de produse, compania urmând să lanseze pe piață, în acest an, noi branduri.

În cei 20 ani de existență, Distileriile Alexandrion au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România și au căpătat o recunoaștere internațională de mare prestigiu prin calitatea de excepție și rafinamentul fiecărui produs consacrat.

nawaf salameh„Pentru Excelență! Acesta a fost motto-ul care ne-a ghidat în toți acești ani. Iar excelența se obține prin eforturi însemnate, sacrificii și perseverență! Lucrurile perfecte nu se nasc de pe o zi pe alta, iar rafinamentul este o virtute pe cât de greu de atins, pe tot atât de demnă de cei care prețuiesc valorile care contează de-a lungul timpului... Dupa 20 de ani, Distileriile Alexandrion reprezintă nu doar o companie românească puternică, ci un model de business matur, un reper al competenței și seriozității în producția băuturilor alcoolice de calitate", a declarat Nawaf Salameh, Fondator și Președinte al Distileriilor Alexandrion.

Distileriile de la Bucov - Pleașa se află în inima arealului Dealu Mare (cunoscut înainte ca Dealu Frumos), se întind pe o suprafață de 200.000 mp și beneficiază de cele mai moderne tehnologii din Europa: distilerii multifunctionale, unice în România (pentru vin, fructe si cereale), cramă subterană cu o capacitate de 3.000 butoaie și secție de îmbuteliere de 10.000 mp.

Operațiunile Distileriilor Alexandrion cuprind producția, importul și distribuția de băuturi alcoolice în România. Portofoliul de produse al Distileriilor Alexandrion cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

impachetare alexandrionDintre brand-urile de notorietate produse de Distileriile Alexandrion la distileria proprie de la Pleașa din județul Prahova, s-au detașat faimosul vinars Brâncoveanu XO şi VSOP, Alexandrion 5* şi 7*, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, afinata și vişinata Saber Premium, dar şi alte produse care au asigurat companiei recunoașterea ca lider al calității în România.

Distileriile Alexandrion au importat selectiv numai acele tipuri de băuturi pe care nu le putea produce: Glenfiddich - cel mai cunoscut și vândut Single Malt la nivel global și în România, Single Malt The Balvenie, Triple Malt Monkey Shoulder, Cognac Camus și digestive Fernet Branca.

În cei 20 de ani, Distileriile Alexandrion au însemnat:
• Peste 223 milioane sticle vândute;
• Peste 120 milioane litri produşi
• Peste 470.000 sticle de vinars Brâncoveanu

Anul trecut, Distileriile Alexandrion au însemnat:
• Peste 12 milioane sticle vândute;
• Peste 8 milioane litri produşi
• Peste 650.000 sticle exportate

Reprezentanții campaniei au subliniat, însă, și rolul pe care îl au pe piață, în calitate de producător, Distileriile Alexandrion. Nawaf Salameh, Fondator și Președinte al Distileriilor Alexandrion, a accentuat pericolul pe care îl reprezintă băuturile alcoolice contrafăcute pentru populație și a subliniat că sprijină statul pentru eradicarea produselor alcoolice falsificate. „Prioritatea noastră este să sprijinim statul român de a găsi soluţii pentru eradicarea unui fenomen periculos pentru sănătatea populaţiei. Băuturile alcoolice contrafăcute au ajuns să reprezinte 90% din piaţa din România, nu pot fi supuse controlului aşa s-a ajuns, din păcate, la pierderi de vieţi omeneneşti", a declarat Nawaf Salameh.

În fabricarea băuturilor contrafăcute este folosit alcoolul metilic, iar în distileriile ilegale nu se ține cont de sursa de apă sau de materialul din care trebuie confecționate cazanele, motiv pentru care produsele alcoolice reprezintă un pericol pentru sănătate.

Add comment


Security code
Refresh