Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

LIVE ÎN PLOIEȘTI: Concert EXPLOZIV al CVARTETULUI ARTYS!

Muzică

cvartet artys ploiestiSfârșitul de săptămână aduce, în Ploiești, din nou, muzică LIVE. De data aceasta, pe afiș este CVARTETUL ARTYS care vine cu un spectacol unic, o demonstrație explozivă de energie și exuberanță!

Momentul Artys aduce în Ploiești un tip de spectacol cu totul nou, adresat tuturor iubitorilor de muzică, în care melodii clasice instrumentale și multe alte piese celebre al celor mai mari muzicieni ai lumii reușesc să readucă pasiunea în cotidian.

„Dacă în spatele concertelor noastre stau ore întregi de muncă până la perfecțiune, astfel încât să ne menținem, în fața publicului, adevărați profesioniști, succesul nostru este să atragem cât mai mulți tineri cărora să le arătăm și să le reamintim ce înseamnă pasiunea pentru frumos. Suntem tineri ca și voi și vrem să vă aducem tuturor, indiferent ce gen de muzică ați ascultat până acum, un repertoriu modern, exploziv, răcoritor, perfect capabil să vă relaxeze dar și să vă entuziasmeze la final de săptămână!", ne-a declarat Cosmin Faur, fondatorul Cvartetului Artys, grup care, în 2015, împlinește 5 ani de activitate.

Sub motto-ul „Îndrăgostește-te de muzică!", la concertul de vineri, 20 februarie, ora 19.00, care va avea loc la Casa Corpului Didactic din Ploiești, îi veți asculta pe Ana Truţă - vioara I, Georgiana Caraivan - vioara II a, Elena Cârlig – violoncel și Cosmin Faur - violă. Biletele au prețul de 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari și 25 de lei pentru adulți, cu bonusuri pentru grupuri organizate. Confirmați participarea pe pagina de Facebook a evenimentului, până joi, ora 18.00. Pentru rezervări, bilete și alte informații, sunați la numărul de telefon 0721 577 745.

Photo by Cristi Campeanu

Add comment


Security code
Refresh