Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

A murit Lesley Gore, interpreta hitului „It's my party”

Muzică

lesley gore its my partyCântăreaţa şi compozitoarea americană Lesley Gore, care a devenit celebră cu interpretarea hitului pop al anilor 1960 „It's my party" şi a fost unul dintre autorii muzicii de pe coloana sonoră a filmului „Celebritate/ Fame" din 1980, a murit, luni, la New York, la vârsta de 68 de ani.

 

Decesul cântăreţei a fost confirmat de un apropiat al său, Blake Morgan, preşedinte al ECR Music Group, care a produs albumul „Ever Since" din 2005 al lui Gore, scrie Mediafax.ro.

Lesley Gore suferea de cancer şi a murit într-un spital din New York.

„Toată lumea este foarte tristă astăzi, dar foarte mândră de realizările noastre şi de acest album. Este îndrăzneţ, curajos şi frumos, ca şi ea", a declarat Blake Morgan.

Lesley Gore a devenit cunoscută pe piaţa muzicală în 1963, cu piesa „It's my party", care a ajuns rapid pe locul întâi în topuri şi s-a vândut în peste un milion de copii. Succesul piesei a fost urmat de hituri precum „Judy's Turn to Cry", „That's the Way Boys Are" şi „You Don't Own Me", ultimul devenid un imn feminist, titrează realitatea.net.

Add comment


Security code
Refresh