Monday, May 21, 2018
   
Text Size

CASA DE CULTURĂ I. L. CARAGIALE PLOIEȘTI: CONCURSUL NAȚIONAL DE POEZIE „IULIA HASDEU” EDIȚIA A XII-A

Literatură

concurs iulia hasdeuÎn perioada 15 septembrie - 15 noiembrie, Casa de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti organizează cea XII-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Iulia Hasdeu", proiect cultural dedicat liceenilor (cursuri de zi) din România.

Consursul a fost inițiat pentru a descoperi şi a promova tinerii talentaţi, pentru a le oferi şansa cunoaşterii operei şi personalităţii Iuliei Hasdeu. De asemenea, în cadrul manifestării, pe data de 15 noiembrie, Casa de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti le oferă tinerilor ocazia de a afla mai multe informaţii despre istoria familiei Hasdeu, în cadrul unei excursii culturale la Muzeul Memorial „B. P. Hasdeu", deplasare în cadrul căreia vor fi decernate și premiile accstei ediții a concursului.

ÎNSCRIEREA

Pentru înscriere, tinerii interesați trebuie să trimită cinci poezii și un C.V. (times new roman, 12 cu diacritice!) la adresa de e-mail: gelunioneseu.yahoo.com. Data până la care se vor primi înscrieri în concurs este 1 noiembrie 2014. Reprezentanții Casei de Cultură „I. L. Caragiale" Ploiești îi sfătuiesc pe participanți să solicite confirmarea primirii grupajului și a înscrierii în concurs!

PREMIILE

Casa de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti oferă următoarele premii:

- Marele Premiu: 1.000 de lei
- Premiul I: 700 de lei
- Premiul II: 500 de lei
- Premiul III: 300 de lei
- Trei mențiuni, fiecare la valoarea de 100 de lei.
- De asemenea, premianţii vor primi cărţi şi reviste editate de Casa de Cultură „I. L. Caragialc" a Municipiului Ploieşti.

Casa de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti îşi rezervă dreptul de a publica creaţiile premiate.
Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea returnării lucrărilor trimise în concurs.

Add comment


Security code
Refresh