Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Ziua Internațională a Animalelor, sărbătorită la Zoo Bucov și la Muzeul de Științele Naturii din Ploiești

Cu traista-n băţ

zooZiua Internațională a Animalelor, 4 octombrie, va fi marcată în Ploiești prin două evenimente la care invitații principali sunt copiii.

prezentanții Parcului Memorial „Constantin Stere" de lângă Ploiești organizează, în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2014, cea de-a doua ediție a evenimentului Noaptea la Zoo. Părinții îi pot aduce pe copii într-un tur unic, o aventură în lumea animalelor, de la ora 21.00 până la miezul nopții. Cei mici vor putea afla amănunte interesante din viața animalelor, vor avea și ocazia să vadă fachiri, dar și să participe la un spectacol cu scenete, poezii, cântece, desene și povești. Lucrările cele mai frumoase vor fi expuse la panoul din fața Grădinii Zoologice.

Vineri, 3 octombrie, Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova deschide expoziția temporară „Prietenul meu necuvântător", dedicată Zilei Internaționale a Animalelor: Expoziţia reprezintă un pretext pentru iubitorii animalelor de a afla lucruri noi despre necuvântătoarele preferate, dar și o ocazie unică pentru publicul de toate vârstele de a înţelege importanţa respectului şi iubirii faţă de aceste vieţuitoare.

Expoziția de la Palatul Culturii se va afla la dispozișia publicului pânăp la finele lunii octombrie, de marți până duminică, între orele 09.00 şi 17.00.

Add comment


Security code
Refresh