Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Sărbătoare pe Valea Prahovei: ZILELE STAȚIUNII BUȘTENI, 5-8 FEBRUARIE

Cu traista-n băţ

zile oras busteni 2015Patru zile de distracție cu vedete, concerte, concursuri și multe surprize vă așteaptă la Bușteni, la finalul acestei săptămâni. De Zilele Orașului, în perioada 5 - 8 februarie, Pârtia Kalinderu este locul unde veți avea parte de multă voie bună.

Distracția începe joi, 5 februarie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe" unde trupa Teatrului „Constantin Tănase" va pune în scenă, spectacolul „Vivat revista!".

Vineri, pe Domeniul Schiabil Kalinderu, va începe de la ora 09.00, Cupa buștenarului la schi alpin.

Sâmbătă, la Sala de sport Silva, se va desfășura, de la ora 09.00, Cupa Orașului Bușteni la Lupte Greco-romane, iar de la ora 12.00, vedetele vor începe să urce pe scena în aer liber de pe Pârtia Kalinderu. Printre numele mari care au confirmat particparea se află Mirabela Dauer, Mâțu Stoian, Lidia Buble, What's Up, Amna, Matteo, Alesis, Desant și Bambi, iar concertele for fi urmate, la ora 18.30, de un foc de artificii.
Între timp, la ora 14.00, va avea loc deschiderea oficială a Școlii de tango argentinian „Tango caffee", la Centrul Cultural „Aurel Stroe" din Bușteni.

Distracția va continua duminică, 8 februarie, de la ora 11.00, cu alte două showuri: Caravana lu' papa și Alex Mațaev, pe Pârtia Kalinderu, iar de la ora 13.00 se va desfășura Finala Cuperi Orașului Bușteni la fotbal, comentată de Ilie Dobre la Sala de Sport Silva.

Add comment


Security code
Refresh