Saturday, April 21, 2018
   
Text Size

Prahova pe Broadway: Festivalul Ziua României din New York

Cu traista-n băţ

festival romania broadwayCea de a XVI-a ediție a Festivalului Ziua României pe Broadway va fi dedicată în întregime județului Prahova, una dintre regiunile cele mai prolifice și extraordinar de frumoase ale țării, se arată pe site-ul evenimentului.

Binecuvântat cu peisajul fermecător al Alpilor Carpatini, o vasta regiune viticolă de clasă mondială, unele dintre cele mai vechi și reputabile regiuni de foraj de petrol din lume și o creștere industrială în plină expansiune, județul Prahova este în topul celor trei zone considerate cele mai atractive și mai productive din România.

Duminică, 10 Mai 2015, Broadway va oferi elemente unice de istorie, cultură, valori și tradiții românești din județul Prahova. Evenimentul va avea loc între Liberty Street și Battery Park / Bowling Green Plaza.

Festivalul Ziua României pe Broadway va găzdui artiști, dansatori, muzicieni și meșteșugari din Ploiesti, Câmpina, Sinaia, Buşteni, Vălenii de Munte şi nu numai.
La eveniment au confirmat participarea reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Prahova, ai Prefecturii Prahova, primari și şefi comunitari, senatori, congresmani americani, politicieni, diplomați, lideri ai comunității locale, dar şi reprezentanți ai diasporei din America de Nord.
Festivalul are rolul de a sărbători şi promova cultura şi valorile unice româneşti.
Peste 25.000 de oameni sunt așteptați să viziteze standurile și să petreacă ziua într-un mediu original şi românesc, în inima oraşului New York.

Află mai multe despre Festivalul România Broadway AICI

Add comment


Security code
Refresh