Thursday, February 22, 2018
   
Text Size

Asociația „Cele mai frumoase sate din România”: Expoziția itinerantă „ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI” ajunge la Ploiești

Cu traista-n băţ

afsr comorile romanieiAsociația CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA – AFSR, Centrul Județean de Cultură Prahova, cu sprijunul Consiliului Județean Prahova și Primăriei Municipiului Ploiești, organizează în perioada 12 – 14 septembrie 2014, în parcarea Palatului Culturii, expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI, ediția Ploiești.

„Expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI este un concept inovativ și ludic de promovare a României, fiecare județ fiind reprezentat sub forma unei mese cu o grafică special concepută pentru a face relevant și ușor de identificat pentru orice vizitator principalele valori, obiective turistice, culturale, produse simbol, personalități marcante pentru fiecare județ (România în Miniatură), a precizat Nicolae Marghiol – președinte ASFR.

La cele 4 ediții ale expoziției de la București, Arad, Timișoara și Brașov, au participat peste 70.000 de persoane, fiind astfel cel mai mare eveniment de promovare turistică și culturală a României. Vizitatorii au descoperit cu ajutorul hărților comorile județelor, obiective turistice și culturale, personalități, sărbători.

Expoziția itinerantă se desfășoară în fiecare weekend, în municipiile reședințe de județe.

Mai multe pe www.satefrumoase.ro.

Add comment


Security code
Refresh