Monday, May 21, 2018
   
Text Size

Expoziție de cărți poștale vechi și fotografii ale Cabanei Omu, într-o expoziție organizată la Muzeul de Artă din Ploiești

Arte vizuale

Artisti rotarieniO colecție impresionantă de fotografii și cărți poștale vechi ale Cabanei Omu, de pe platoul Bucegi, va putea fi admirată la Muzeul de Artă din Ploiești, în cadrul expoziției "Artiști rotarieni".

Organizată cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea, în Chicago, a primului club Rotary din lume, expoziția reunește lucrări semnate de trei artiști, cu toții membri Rotary: pe lângă arhitectul din Bușteni Nicolae Dan Manea, autorul fotografiilor Cabanei Omul, vizitatorii vor descoperi și lucrările pictorilor Alice Ana Neculea din Ploiești și Valeriu Șușnea – președintele Uniunii Artiștilor Pastici, Filiala Buzău.
Vernisajul expoziției este programat marți, 24 februarie, de la ora 19.00, la eveniment anunțându-și participarea și viceguvernatorul Rotary România și Republica Moldova, Martha Mocanu. Lucrările vor putea fi admirate timp de două zile dupa care exponatele, care au mai poposit și la Buzău, vor pleca înspre Busteni și, apoi, Târgoviște.

Add comment


Security code
Refresh