Tuesday, March 20, 2018
   
Text Size

LIBER LA OPERĂ/ „Classics for pleasure - Baroc by day & night”

Muzică

GRANDAstăzi, 13 iulie, începând cu orele 21.00, Piaţa Mare din Sibiu găzduieşte un eveniment grandios ce deschide tuturor porţile Muzicii de operă, la Grand Opera Gala.

„Classics for pleasure - Baroc by day & night” este organizat de ELITE ART Club UNESCO. Evenimentul muzical va beneficia de participarea extraordinară a Orchestrei Filarmonicii din Sibiu, invitaţii speciali fiind Laura Nicorescu si Cristian Mogoşan.

Laureatii Opera Center for Excellence (participanţi activi internaţionali şi naţionali) îşi vor demonstra măiestria în cadrul acestui concert de gală. Evenimentul este menit să sprijine promovarea tinerilor artişti şi să le ofere posibilitatea de a se lansa pe piaţa muzicală naţională şi internaţională. Un alt scop al acţiunii este şi atragerea interesului publicului pentru spectacolul liric clasic.

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

 

ARTE PLASTICE/ Tabără de creaţie la Brebu

Arte vizuale

 

 

tabaracreatiebrebuCasa de Cultură “I.L.Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează la Brebu, în perioada 16 – 27 iulie 2012, cea de a şaptea ediţie a Taberei Internaţionale de Creaţie Plastică “Dan Platon”.

La tabara de creatie vor participa zece artişti, membri ai Uniunilor Artiştilor Plastici din: Constanţa, Târgu Mureş, Bistriţa, Baia Mare, Ploieşti şi Bulgaria.
Deschiderea taberei va avea loc luni, 16 iulie 2012, ora 12.00, la Muzeul “Casa Domnească” din Brebu.

 

 

   

O surpriză plăcută pentru cei care doresc sa vină însoţiţi de copii la concertul pe care Roxette îl vor susţine la Cluj!

Muzică

RoxetteVolksbank oferă un motiv de bucurie părinţilor care vor să vina cu cei mici la concertul Roxette: copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la evenimentul care se va desfăşura pe 19 iulie, în Cluj Napoca, oferta fiind valabilă exclusiv pentru categoria Gazon. Acesta este primul concert al trupei organizat în „inima Transilvaniei”, la Cluj Arena.

În cadrul concertului Roxette, părinţii care au achiziţionat sau vor achiziţiona bilete la categoria Gazon au posibilitatea de a veni alături de cei mici, Volksbank oferind acces gratuit copiilor sub 10 ani pentru acest eveniment.

Amănunte pe METALHEAD


   

Concurs / Festival Internaţional de Interpretare Pianistică şi Compoziţie

Muzică

pianSala Thalia din Sibiu găzduieşte, începând de luni, 9 iulie, un generos festival dedicat „Măriei Sale”, pianului şi virtuţilor artistice ale celor ce compun.

Organizatorul evenimntului este Filarmonica de Stat Sibiu.

Iată programul manifestărilor:

   

Din culisele Bacalaureatului

Bagă-ţi minţile în cap!

rezultate-bacalaureatExamenul de maturitate tocmai s-a încheiat. Însă, încă au mai rămas aspecte demne de luat în seamă.

#O criminală, cu note mari la Bac!

În urmă cu aproape trei ani, Alexandra Pintili şi-a ucis mama adoptivă cu şapte lovituri de topor. Tânăra declara, atunci, că mama adoptivă o subestima şi o batjocorea, spunând că este „retardată” şi „proastă”.

Au urmat doi ani după gratii, la Târgşor, până in iunie 2011, când magistraţii au decis s-o elibereze condiţionat, dându-i şansa să îşi continue studiile.

   

Page 343 of 348